Teknologisk innovation genom teknikbrytning för marknadsdominans

 Innovation innebär teknisk förändring. Teknikförändringen resulterar i praktisk implikation eller kommersialisering, det betyder inte bara generering av idéer. Betydelsen av teknisk innovation i dagens konkurrensutsatta ekonomi är mycket tydlig, eftersom den världsomspännande ekonomin idag är i extraordinär grad beroende av teknik och teknisk innovation.

Teknisk innovation spelar en viktig roll för den ekonomiska tillväxten i vilket land som helst. Vi, Japan och andra europeiska länder utvecklas endast på grund av deras tekniska framsteg. Under de senaste åren har Singapore, Indien, Kina och många andra länder utvecklats dramatiskt på grund av tekniska innovationer och framsteg. ESPORTS Högteknologiska företag är en betydande och växande del av ekonomin. Dessa företags konkurrenskraft beror på tekniska innovationer. Innovationer förbättrar levnadsstandarden. Utvecklingen inom medicinsk och farmaceutisk teknologi har gett omfattande avkastning i hälsa och livslängd.
Teknisk innovation involverar teknisk gruvdrift. Tech mining inkluderar att förstå de tekniska innovationsprocesserna för att spåra dem mer effektivt och få information om de senaste händelserna och fatta värdefulla affärsbeslut om FoU och efterföljande implementerings- och adoptionsval.
Innovation definieras som den process genom vilken tekniska idéer genereras, utvecklas och omvandlas till nya affärsprodukter, processer och tjänster som används för att göra vinst och etablera marknadsfördelar. En bättre förståelse av innovationsprocessen är väsentlig för att ta reda på empiriska mått som härrör från innovationsaktiviteter för att generera praktisk teknisk intelligens.
Tech mining görs genom data- eller informationsextraktion från flera datakällor, sammanställning och analys av resultaten och representerar nyckelrön i praktisk visuell representation för enkel förståelse för vad som händer nu och förutsäga framtida teknologier.
Olika typer av teknikanalyser som kan underlättas av teknisk gruvdrift är följande:
(A) Teknikövervakning (teknikövervakning) - katalogisera, karakterisera, identifiera och tolka teknikutvecklingsaktiviteter
(B) Competitive Technological Intelligence (CTI) - att utforska "Vem gör vad?"
(C) Teknikprognos-förutse möjliga framtida utvecklingsvägar för särskilda teknikområden
(D) Teknikvägkartläggning - spåra evolutionära steg i relaterade teknologier och ibland produktfamiljer, teknologidiversifiering och teknologiträd
(E) Teknikbedömning - förutse möjliga oavsiktliga, direkta, indirekta och försenade konsekvenser av särskilda tekniska förändringar
(F) Teknikframsyn - strategisk planering (särskilt nationell) med tonvikt på teknikroller och prioriteringar
(G) Technology Process Management - få människor involverade att fatta beslut om teknik
(H) Science and Technology Indicators - tidsserier som spårar framsteg inom nationell (eller annan) teknisk kapacitet
Skäl att göra Tech Mining
Prognostisera troliga utvecklingsvägar för framväxande teknologier - identifiera nya produkter, forskning eller tjänstemöjligheter
Identifiera konkurrenter, eller samarbetspartners, vid den "fuzzy frontend" av ny produktutveckling - håll koll på din konkurrents aktivitet för marknadsdominans.
Identifiera potentiella kunder för din immateriella egendom ("IP") - nya licensiering, samarbete, förvärv och fusionsmöjligheter.
Upptäck ytterligare applikationsarenor för resultatet av din FoU - identifiera hur du utvecklar nya produkter och tjänster från dina befintliga affärsprocesser, utan att uppfinna mer.
Mät marknadspotentialen för potentiella teknikbaserade produkter och tjänster
Var en klokare konsument av andras vetenskap och teknik
Hantera riskerna med teknikutveckling och implementering baserat på bättre information.

Comments

Popular posts from this blog

Creating Massive Content to Your Website

TVspel Tips

Top Tips And Tricks For All Your Home Improvement Projects